October 24, 2020

RAMS Motorsport | AUTO | MOTO | PARTS

pachete revizie auto

Indiferent de marimea sau structura flotei firmei dumneavoastra (automobile, motociclete, vehicule de agrement ATV si snowmobile, autovehicule comerciale usoare, camioane, utilaje de constructii, utilaje grele, remorci, semiremorci), RAMS Motorsport poate fi partenerul pe care il cautati si caruia sa ii incredintati intretinerea acestora.

Venim in sprijinul firmelor cu parcuri auto, cu oferte personalizate pentru fiecare in parte, in functie de nevoi. Va putem gestiona profesional flota, va chemam in service cand este cazul, ne putem ocupa de ITP, asigurari, de tractarea vehiculelor, la costuri bineinteles preferentiale.

Lucram cu piese de schimb si consumabile de calitate, atat originale, cat si aftermarket, clientul putand opta dintr-o gama foarte larga de uleiuri, filtre, accesorii, anvelope, jante si alte consumabile.

Avem experienta lucrului cu o serie de firme din Bucuresti si Ilfov, cu flote de dimensiuni mici medii si mari, astfel incat dumneavoastra puteti avea increderea ca automobilele si utilajele pe care ni le incredintati, vor avea parte de cel mai bun tratament.

Pentru o oferta personalizata, ne puteti scrie folosind formularul de mai jos, mentionand toate datele pe care le considerati relevante: numele firmei, adresa, numar masini, tip masini, ce fel de piese doriti, etc.

Pentru a ne cunoaste si pentru a putea vedea mai bine cum lucram, va asteptam chiar azi in service. Atat masinile firmei dumneavoastra, cat si ale colegilor si angajatilor firmei pot beneficia de un tratament de calitate, din partea unei echipe tinere, dedicata si mai ales calificata. Atat pe site, cat si pe pagina noastra de Facebook publicam periodic masinile ce intra in service, pentru a demonstra varietatea lucrarilor noastre si ale marcilor pe care le servisam.

Download prezentare PDF RAMS Motorsport aici.

Nume:*
Telefon:*
E-mail:*
Subiect:*
Mesaj:*
 

*

Program

Monday 9:00 am - 6:00 pm
Tuesday 9:00 am - 6:00 pm
Wednesday 9:00 am - 6:00 pm
Thursday 9:00 am - 6:00 pm
Friday 9:00 am - 6:00 pm
Facebook Iconfacebook like buttonService suspensii RAMS MotorsportService suspensii RAMS MotorsportService suspensii RAMS MotorsportService suspensii RAMS Motorsport